Cursuri de zbor cu paramotorul

Și tu poți să zbori singur cu paramotorul

Zborul cu paramotorul este statistic demonstrat cel mai sigur, ușor de învățat și accesibil tip de zbor motorizat.

Școala noastră, Sky Transylvania, oferă cu seriozitate și implicare maximă cursuri de zbor cu paramotorul (parapantă cu motor, motoparapantă). Cursurile se desfasoară la locația noastră din Cluj și împrejurimi, cu program intensiv sau flexibil in funcție de programul fiecăruia sau in cazuri excepționale cu deplasare în afara Clujului.

Durata unui curs începe de la 2 săptămâni în modul intensiv și poate dura în modul flexibil 2-3 luni. Oferim un mediu sigur de școlarizare, cu echipamente noi, omologate și verificate la intervale regulate.

Pentru a urma cursurile noastre iți punem la dispoziție tot echipamentul de care ai nevoie (parapantă, paramotor, cască, parașută de rezervă și stație radio).

Activitatea școlii noastre de zbor cu parapantă cu motor se desfășoară în perioada aprilie – iunie, respectiv septembrie-noiembrie.

Prețul unui curs de zbor cu paramotorul pentru începători este de 1850 EUR, preț în care sunt incluse: cursuri de zbor teoretice și practice, echipament complet și pregătirea dosarului de examinare. Pentru piloții de parapantă și pentru cei care au sau achiziționează echipament de la noi, prețul unui curs scade punctual.