Cursuri de zbor cu paramotorul

Și tu poți să zbori singur cu paramotorul

Zborul cu paramotorul este statistic demonstrat cel mai sigur, ușor de învățat și accesibil tip de zbor motorizat.

Școala noastră, Sky Transylvania, oferă cu seriozitate și implicare maximă cursuri de zbor cu paramotorul (parapantă cu motor, motoparapantă). Cursurile se desfasoară la locația noastră din Cluj, cu program intensiv sau flexibil in funcție de programul fiecăruia sau in cazuri excepționale cu deplasare în afara Clujului.

Durata unui curs începe de la 2 săptămâni în modul intensiv și poate dura în modul flexibil 1-2 luni. Oferim un mediu sigur de școlarizare, cu echipamente noi și verificate la intervale regulate.

Pentru a urma cursurile noastre iți punem la dispoziție tot echipamentul de care ai nevoie (parapantă, paramotor, cască, parașută de rezervă și stație radio).

Activitatea școlii noastre de zbor cu parapanta cu motor se desfășoară pe toată durata anului în funcție de condițiile meteo.

Prețul unui curs de zbor cu paramotorul pentru începători este de 1500 EUR, preț în care sunt incluse: cursuri de zbor teoretice și practice, echipament complet și combustibil. Pentru piloții de parapanta și pentru cei care au deja echipament achiziționat, prețul unui curs este de 1000 EUR.